Close

Politica de confidentialitate

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru a beneficia de continutul informational al newsletter-ului pus la dispozitie de JUST MASTER ACTIVITIES SRL, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularul aferent si sunteti de acord sa oferiti aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Securitatea Datelor Personale

SC JUST MASTER ACTIVITIES SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se obliga sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: adresa de email, numele, prenumele, data nasterii, sex, oras (pentru newsletter). Prin completarea formularului de inscriere de pe site, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei SC JUST MASTER ACTIVITIES SRL (operator de date cu caracter personal: nr. de registratura – 34730) care isi rezerva dreptul de a prelucra, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs. De asemenea, sunteti de acord sa primiti informatii e-mail sau alte mijloace de comunicare de la SC JUST MASTER ACTIVITIES SRL si de la partenerii sai cu grija selectati. In cazul in care nu doriti sa primiti astfel de informatii, puteti oricand sa refuzati primirea acestora.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC JUST MASTER ACTIVITIES SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.
La cererea dvs. scrisa, datata si semnata, trimisa la numarul de fax 004 021 317 01 45 anual, SC JUST MASTER ACTIVITIES SRL, in mod gratuit, va confirma daca utilizeaza datele furnizate de dvs. sau va inceta orice prelucrare a acestora.
SC JUST MASTER ACTIVITIES SRL va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor impotriva prelucrarii datelor personale si libera lor circulatie.
SC JUST MASTER ACTIVITIES SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.
Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@masteractivities.ro